- نویسنده : سوین فایل
- بازدید : 53 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3454
تعداد دانلود
3437
رضایت مندی
91%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده درباره تریاژ بیمارستانی در قالب فایل پاورپوینت با قابلیت ویرایش
امروز برای شما پژوهشگران عزیز یک مقاله آماده درباره تریاژ بیمارستانی را آماده دانلود قرار دادیم می توانید به عنوان تحقیق پژوهشی در قالب فایل پاورپوینت ارایه دهید همچنین با قابلیت ویرایش نیز می باشد
جزییات فایلی که دانلود خواهید کرد بصورت زیر می باشد
- عنوان : تریاژ بیمارستانی
- فرمت فایل : پاورپوینتppt PowerPoint
- قابلیت اجرا با نسخه های آفیس : 2013 تا آخرین نسخه
- قابلیت ویرایش بعد دانلود: دارد
- امکان پرینت گرفتن : بدون هیچ گونه مشکل در چاپ
- تعداد صفحه : 30 اسلاید
اسکرین شات اسلایدر های این تحقیق تریاژ بیمارستانی
قسمتی از متن انتخاب شده از داخل فایل بشرح زیر می باشد
تریاژ بیمارستانی فرایندی است که در بیمارستانها و مراکز درمانی برای اولویتبندی بیماران بر اساس شدت و اضطرار درمان در مواجهه با منابع محدود استفاده میشود. هدف اصلی تریاژ، تخصیص منابع طبی به بیماران در یک روش عادلانه و بهینه است.
در فرایند تریاژ، بیماران بر اساس شدت حالت بالینی، نیاز به درمان فوری و احتمال بقاء، اولویتبندی میشوند. برخی از سیستمهای تریاژ معمولاً از رنگها، علائم یا اعداد برای نشان دادن اولویت بیماران استفاده میکنند.
معمولاً در سیستمهای تریاژ، بیماران به چهار دسته تقسیم میشوند:
بیماران نیازمند درمان فوری (Emergency): این دسته شامل بیمارانی است که به طور فوری نیازمند درمان و مراقبت پزشکی هستند و وضعیت آنها جدی است. مثالهایی از این دسته بیماران عبارتند از: افراد دچار سکته قلبی، تروما شدید، تنفسی نارسا، حالت بیهوشی و غیره.
بیماران نیازمند درمان فوری با تاخیر (Urgent): این دسته شامل بیمارانی است که به درمان فوری نیاز دارند، اما وضعیت آنها نسبت به دسته قبلی کمی کمتر اضطراری است. به عنوان مثال، بیمارانی که نیاز به احضار پزشک دارند، اما بیماریشان در حال حاضر زندگی خطرناکی را تهدید نمیکند.
بیماران تأخیر پذیر (Delayed): این دسته شامل بیمارانی است که نیاز به درمان دارند، اما میتوان آنها را به مدت معینی تأخیر داد. این بیماران معمولاً در صفها و انتظار میمانند تا منابع پزشکی برای آنها فراهم شود. مثالهایی از این دسته بیماران عبارتند از: بیمارانی که به علت عدم توانایی در حرکت، حالت ناراحتی ندارند و میتوانند تا زمان دسترسی به نیروهای درمانی صبر کنند.
بیماران بدون اضطرار (Non-urgent): این دسته شامل بیمارانی است که وضعیت آنها به شدت اضطراری نیست و میتوانند تازمان مناسبی صبر کنند. این بیماران معمولاً به دلیل مشکلات غیرضروری و غیراستعجالی مراجعه میکنند، مانند بررسیهای پیشگیرانه، معاینات روزمره، مشاورههای عمومی و غیره.
تریاژ بیمارستانی از اهمیت بسیاری برخوردار است، زیرا با اولویتبندی بیماران بر اساس شدت و اضطرار درمان، منابع پزشکی، تجهیزات و نیروی انسانی بهینهتر تخصیص داده میشود. این فرایند به پرسنل درمانی کمک میکند تا تصمیمات سریعتر و هوشمندانهتری را در خصوص مدیریت بیماران اتخاذ کنند و امکان بهبود نتایج درمانی و کاهش میزان مرگ و میر را فراهم میکند.
مهم است توجه داشت که روشها و سیستمهای تریاژ بیمارستانی ممکن است در هر کشور و حتی در هر بیمارستان متفاوت باشند. عواملی مانند منابع موجود، تعداد بیماران، سطح اضطرار و ساختار سازمانی بیمارستان ممکن است بر تصمیمات تریاژ تأثیر بگذارند.
بسیاری از مردم به علت عدم آگاهی از علائم هشدار دهنده و اصول مراقبت های اضطـــراری
عدم مهارت، عدم آگاهی از تریاژ ، مهارت نامناسب در کاربرد ترالی اورژانس ، عــــــــــد م
امکانات و تجهیزات و عدم تشخیص صحیح فوریت ها ، فوت می نمایند.
در بررسی مهارت کارکنان بیمارستانی مشخص شده که 42% گروه پرستاری مهارت ناکافی در تریاژ دارند.
تریاژ Triage در لغت به معنی دسته بندی (To sort)
بوده و از ریشه فرانسوی Trier میباشد.
این کلمه اولین بار توسط پزشک جراح ارتش ناپلئون بنام
Baron Dominiquejean بکار برده شد.
و ... برای مطالعه کامل فایل تریاژ بیمارستانی را دانلود فرمایید
">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید
مشاهده پست مشابه : تحقیق آماده درباره تریاژ بیمارستانی در قالب فایل پاورپوینت